Persoonlijk advies? Bel 06 - 427 19 906

  • Het kennis- en adviesbureau voor vergunningen

  • Effectief, kennis van zaken en altijd op tijd!

  • Voor al uw vergunningen

Project bij provincie Overijssel in de afronding 12-05-2015

Na ruim vier jaar rond Het Vergunningenhuis haar inzet bij de provincie Overijssel af. Sinds eind 2010 was Het Vergunningenhuis betrokken bij het verlenen van vergunningen Nbw-agrarisch bij de provincie Overijssel. In deze periode hebben wij prettig en goed samengewerkt en de afdeling vergunningen kunnen helpen bij het behandelen van de vergunningaanvragen. De komende maand zal Het Vergunningenhuis er nog enkele afronden en dan beëindigt onze inzet. In het laatste overleg met de projectleider van de provincie Overijssel heeft het Vergunningenhuis een schilderij overhandigd dat symbool staat voor deze 4 jaar.

Toe het project van start ging begon ook de steun van Het Vergunningenhuis aan de Stichting Kaviwale Nederland. De Stichting Kaviwale Nederland ondersteunt de ontwikkeling van een regionale school in het noorden van Malawi. In 2010 was dit nog een kleine school. In de laatste 4-5 jaar zijn 8 schoollokalen bijgebouwd en krijgen ondertussen ca 2100 kinderen les en een maaltijd. Dat aantal is gelijk aan het aantal vegunningen dat wij in de jaren hebben opgesteld en gekscherend zeggen wij dan ook dat wij voor iedere leerling in Malawi een vergunning mochten verlenen.

Dankzij het project in Overijssel hebben wij deze steun kunnen geven en laat dit project een blijvende herinnering achter.

Dank voor de prettige samenwerking,

Het personeel van Het Vergunningenhuis

Meer informatie : www.kaviwale.nl


Nieuwsoverzicht

Informatie aanvragen

Ik wil graag gebeld worden