Persoonlijk advies? Bel 06 - 427 19 906

  • Het kennis- en adviesbureau voor vergunningen

  • Effectief, kennis van zaken en altijd op tijd!

  • Voor al uw vergunningen

Vergunning voor kindertandartsenpraktijk 18-11-2016

Het Vergunningenhuis verzorgt vergunningen voor Kindertandartsenpraktijk Ik Poets Wel! te Lelystad

De stichting Ik Poets Wel! leert kinderen tandenpoetsen. Zij bieden een speels en toegankelijk lesprogramma aan voor jonge kinderen, dat ze laat zien waarom het belangrijk is om hun gebit gezond te houden en hoe ze dat kunnen doen.
Ik Poets Wel! komt daarvoor naar de scholen of naschoolse opvang om hun lesprogramma te geven.

In 2016 is Ik Poets Wel! verhuisd naar een nieuwe locatie aan De Veste 10-14 in Lelystad. Voordat er gestart kon worden met de werkzaamheden, waren er nog een aantal vergunningen nodig.
Omdat het pand aan De Veste 10-14 een kantoorfunctie had in het bestemmingsplan, moest er vergunning worden aangevraagd voor het afwijken van het bestemmingsplan, zodat een tandartsenpraktijk ook mogelijk werd in dit pand.
Daarnaast wordt een tandartsenpraktijk volgens het Activiteitenbesluit gezien als een type B inrichting, waardoor er op grond van het Activiteitenbesluit een melding nodig is voordat er gestart kan worden met de werkzaamheden in de praktijk.
Ik Poets Wel! heeft Het Vergunningenhuis gevraagd de werkzaamheden die hiervoor benodigd waren uit te voeren.
Het Vergunningenhuis heeft deze Omgevingsvergunning aangevraagd en de melding Activiteitenbesluit ingediend en al snel was de vergunning verleend door de gemeente Lelystad.
Meer informatie : http://www.ikpoetswel.nl


Nieuwsoverzicht

Informatie aanvragen

Ik wil graag gebeld worden