Persoonlijk advies? Bel 06 - 427 19 906

  • Het kennis- en adviesbureau voor vergunningen

  • Effectief, kennis van zaken en altijd op tijd!

  • Voor al uw vergunningen

Publicatie 'De beste vergunningeninventarisatie ter wereld' 23-12-2016

Op 1 december 2016 heeft Het Vergunningenhuis een nieuwe publicatie uitgebracht; De beste vergunningeninventarisatie ter wereld!

Het Vergunningenhuis ziet het vergunningenmanagement als het managen van het raakvlak tussen project en bestuursrecht. Om de procedurele risico's op dit raakvlak te beperken en een project goed te ondersteunen moet de vergunningenmanager zowel de bouwsector als de overheden goed kennen. Enerzijds mag men verwachten dat hij alles weet over het bestuursrecht en de ontwikkelingen. Anderzijds moet hij kennis hebben van civiele techniek, waterbouw, etc. Alleen dan kan hij dit raakvlak goed managen.

Regelmatig bundelt Het Vergunningenhuis kennis over vergunningenmanagement in cursussen of presentaties. Met deze nieuwe publicatie geeft Het Vergunningenhuis inzicht in de vergunningeninventarisatie. Niet de regelgeving of welke vergunningen er bestaan, maar de methodiek om tot een goede vergunningeninventarisatie te komen.

Een vergunningeninventarisatie kan veel ellende voorkomen, maar dan moet hij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. In dit boekje wordt beschreven hoe een goede vergunningeninventarisatie tot stand komt.


Meer informatie : http://www.vergunningenhuis.nl/downloads/Boekje%20-%20Beste%20vergunningeninventarisatie(1).pdf


Nieuwsoverzicht

Informatie aanvragen

Ik wil graag gebeld worden